Unite Revolution Slider

Εξ αποστάσεως Πτυχίο Ψυχολογίας
 
📌Πλεονεκτήματα φοίτησης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & προγράμματα σπουδών.
📌Αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ & κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων.
📌Εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
📌Δίδακτρα, υποτροφίες & κόστος φοίτησης
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
📞 6972161699
☎️ 25410 63680
✉ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

 

🥈Ασημένιο Βραβείο 🥈από τα #ELT_EXCELLENCE_AWARDS_2023 στην κατηγορία #TEACHING_ADULTS στην τελετή απονομής την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στα εκπαιδευτήρια Δούκα στο Μαρούσι.

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Χατζηστεφάνου, μέλη του QLS, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης 📚 και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών, αξιοποιούν σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, οι οποίες στοχεύουν στην εφαρμογή διάφορων πρακτικών εξατομικευμένης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας. 🧑‍🏫

Είναι ιδιαίτερη τιμή 🙏η συγκεκριμένη βράβευση, καθώς για ακόμη μια φορά πιστοποιείται η επιτυχία των προγραμμάτων μας, αλλά και το σύνολο της ποιοτικής μαθησιακής εμπειρίας που μεταλαμπαδεύεται στους μαθητές μας.🔝

Αυτό που μας δίνει δύναμη και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, είναι η συνεχής υποστήριξη και η ατελείωτη αγάπη που λαμβάνουμε από όλους τους μαθητές μας. Μέσω της αγαστής συνεργασίας μας, οι επιτυχίες των εκπαιδευμένων μας είναι δεδομένες και αξιοσημείωτες. ❤️ ⭐

 

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

Μία ακόμη επιβράβευση ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες. Αυτή τη φορά τα Greek Education Awards που παρακολουθούσαν για μήνες τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλους τους σπουδαστές μαι και τους γονείς τους μας βράβευσαν με ΑΡΙΣΤΑ ως το κορυφαίο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Ξάνθη!!!

Και εμείς να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό των Εκπαιδευτικών Κέντρων ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ!!!

https://www.greekeducationawards.com/chatzistefanou/

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

Το 4o QLS Online School Debate Festival είναι γεγονός!
Ο βραβευμένος θεσμός μας, που ξεκίνησε με τα κέντρα-μέλη του Δικτύου QLS, επιστρέφει ανανεωμένος στις 20 & 21 Μαρτίου, φιλοξενώντας αυτή τη φορά ακόμα περισσότερα κέντρα ξένων γλωσσών του εξωτερικού. Φέτος, η πρωτοβουλία μας αυτή χαίρει της στήριξης του Eaquals Association (Πανευρωπαϊκού Οργανισμού Πιστοποίησης Ποιότητας στη Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών) του οποίου είμαστε Associate Member. Ευχαριστούμε θερμά το EAQUALS τόσο για τη στήριξη, όσο και για την πολύτιμη συμβολή του στη διεθνή αυτή διοργάνωσή μας!                                   

Τα εκπαιδευτικά Κέντρα ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το γεγονός!                  #QLS #QLSDebateFestival #QLSDebates #QLSDebateClub #theQLSway #InspiringExcellence #Eaquals

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

H Παγκόσμια Ολυμπιάδα Αγγλικών #hippo# έχει ξεπεράσει φέτος κατά πολύ τον αριθμό των συμμετεχόντων!

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Χατζηστεφάνου φυσικά συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την Ολυμπιάδα.

Ά Φάση Πότε; 22 Φεβρουαρίου 2020.

#hatzistefanou#englishtime#hippo2020#wink

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

Έναρξη Νέων Τμημάτων Ρώσικων στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Χατζηστεφάνου!! Έλα σε εμάς για να μπορέσεις να πεις: привет, Что ты делаешь; хорошо!Мы пойдем на кофе;

Πληροφορίες

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2541063680

και στο Facebook:https://www.facebook.com/gram.hatzistefanou

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

H Εκπαιδευτική Προσέγγιση "Jump" απευθύνεται για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών!
Τα περιοδικά People, Instyle και Hello δημοσίευσαν ένα άρθρο για αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας αγγλικών .
Ενημερωθείτε και πείτε μαζί μας Hello Tomorrow!!!
Αποκλειστικότητα στο Νομό Ξάνθης ΜΟΝΟ στα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ!

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

Έναρξη Νέου Τμήματος Εκπαιδευτών Ενηλίκων τον Σεπτέμβριο!!!

H UNICERT Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ., εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και σας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων στη «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων».

Η διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο αντικαθιστά το προαπαιτούμενο των 150 διδακτικών ωρών, ανέρχεται σε 160 ώρες ενώ οι συμμετέχοντες μετά τηνολοκλήρωση του προγράμματος μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης για την ένταξή τους στο μητρώο εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. ενώ με τη προσκόμιση της βεβαίωσης παρακολούθησης του προγράμματος κατοχυρώνουν 1,5 μόρια.

Εγγραφές έως 30 Αυγούστου 2019

Εγγραφές στα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
28ης Οκτωβρίου 201(δίπλα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2541029438, 2541063680

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |

 

Οι Εγγραφές στα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ για τη σχολική χρονιά 2019-2020 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!! 

Για πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοικνωνίας : 2541029438, 2541063680 ή ελάτε στο χώρο μας 28ης Οκτωβρίου 201( Δίπλα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο)

Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9:30-13:30 & 18:00-20:00

| Κατηγορία: Ανακοινώσεις |
Σελίδα 1 από 3